Blog design and digital scrapbooking elements created by Adori Graphics »

Thursday, January 26, 2012

2012 : Tahun baru...& harapan baru....

Salam everyone..

how r u guys doin? harap semua ok & in excellent condition la..wahaa....lewat dah nak wish selamat tahun baru 2012 but x kire..nak wish jugakkkkk..seperti mana yg korang tahu..kalau haku x hapdet blog tu makne nyer....
I'M super Duper BZ...bz tahap akak nah shopping kat ostolia...wokeyyyy...*tapi duet x banyak mcm dia..angan2 aje bleh arr*

anyway...mcm korang x kenal aku kan...hehehhe..opening tahun 2012 aje dah memberi pelbagai cabaran kat aku...at that time la...aku final exam..delaila pulak start school darjah 1 (haishhh...cepatnyer anak ibu ni besor..dah school da..sob...sob...rase baru aje belajar berjalan..pandai berckp etc...)
*ni muka budak yang nak masuk darjah 1 tu...ceria semacam!

my Dayyan pulak start tadika depan rumah pengasuh..nak jadikan cerita...kunci rumah baru je dapat after aku balik dr teambuilding course kat Langkawi...udah mcm2 nak buat..masukkan air, api & mcm-mcm la kan..it's relief for me..after a long wait more than a year nak merasa pegang kunci...on 26th Dec 2011 secara officialnyer...kami dpt mencucok lubang kunci tu dgn tgn kami sendiri *wooot-wooooot* (now tgh fully renovation-will update about my new house owkay

oooh yaaa....coming post..is about my past travel time..i will update for time to time...supaya my travel story bleh disimpan as memori kekal...and boleh menjadik rujukan buat yg kaki travel seperti kami...so this for now..adios amigossssss!!!




1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 
Free blog design by Adori Graphics using the Be Inspired digiscrapping kit by Adorible Digital Designs